Allmän information om Vitsippans förskola

Vi har sammanställt en informationsbroschyr med nyttig information om oss, våra rutiner och inskolningen. Ni hittar broschyren via denna länk.

Ni ansöker om plats på Vitsippans förskola via E-tjänsten IST

Frågor om fakturering, kostnader för barnomsorg samt övrig hantering av IST besvaras gärna av Höörs kommuns förskoleadministratör, tel 0413-28000.

Öppettider: kl 06:00 - 18:00.

Barnens vistelsetider baseras på vårdnadshavarnas föräldraledighet, arbetstider, studietider eller rehabiliteringsbehov etc. Allt enligt Höörs kommuns gängse regler för förskolor i Höör.

Vår förskolehund Harry deltar regelbundet i planerad pedagogisk verksamhet.

Harry är en utbildad skolhund, av rasen Labradoodle. Han är bevisat allergivänlig och fäller inte pälsen. Läs mer under fliken "Om oss".

Alla barn hos oss måste ha rejäla utomhuskläder och gott om ombyten, eftersom vi har utevistelse varje dag och i många olika sorters väder!

Om möjligt kommer barnen att få sova utomhus. Vi kommer att ta fram rutiner och lokalmässiga förutsättningar under vårterminen 2020. Exempelvis behövs liggunderlag under väderskydd och/eller vagnar som föräldrarna tar med sig till förskolan.