Vi som arbetar på Vitsippan:


Leg. förskollärare, Eva Åberg

Leg. förskollärare och vidareutbildad ateljerista. Innan hon började på Vitsippa, arbetade hon som förste förskollärare i Malmö stad. Eva brinner för att bidra till små barns utveckling, lärande och trygghet genom kreativa miljöer och projekterande arbetssätt.

Leg. förskollärare, Kerstin Bernspång

Leg. förskollärare med stor aptit på lärande och utveckling. Kerstin har vidareutbildat sig inom flera områden relaterat till förskolans läroplan, exempelvis matematik och språkutveckling samt forskat på trygga inskolningar.

Leg. förskollärare Daniella Bälter

Sedan våren-20 har Daniella varit timanställd barnskötare hos oss, medan hon studerat till förskollärare. I januari -21 tar hon examen som förskollärare. Vi är glada över att Daniella väljer att arbeta vidare på Vitsippan efter sin examen!  Daniella är i grunden konditor.

Barnskötare, Camilla Mårtensson

Camilla utbildade sig till barnskötare i vuxen ålder och tog examen i januari-20.  Camilla har alltid känt ett starkt intresse för barns tankar och lärande, viket ledde in henne i förskolans bransch, efter många år inom handeln och som personlig assistent. Camilla har arbetat på Vitsippan sedan januari 2020.

Barnskötare, Annica Dahlqvist

Annica brinner för god pedagogik och kommunikation, liksom kreativitet i alla dess former. Hon är barnskötareutbildad sedan gymnasiet och har arbetat flera år inom handelsbranschen. Annica har arbetat på Vitsippa sedan januari 2020. 


Barnskötare, Rebecca Strumbecker 

Rebecca går barnskötareutbildning på distans och har arbetat som barnskötare under flera år. Rebecca har arbetat på Vitsippan sedan april 2020. 


Barnskötare, Mirelle Calamyr

Mirelle tog barnskötarexamen i juni-20. Under utbildnings sista termin arbetade hon som timvikarie på Vitsippan. Mirelle brinner för att skapa inspirerande pedagogiska aktiviteter samt för barns språkutveckling, liksom att skapa utvecklande miljöer tillsammans med barnen.  Andra hjärtefrågor är tydliggörande pedagogik och stöd till barn med särskilda behov. 


Barnskötare, Matilda Rosberg

Matilda har arbetat på Vitsippa sedan våren-20. Hon läser kursen "Att jobba med de minsta barnen" på Malmö högskola. Matilda finner stor glädje i att möta barnen varje dag, att skapa meningsfulla pedagogiska aktiviteter och att få följa barnen i deras utveckling. 


Barnskötare, Johanna Olsson

Johanna är examinerad barnskötare och börjar jobba hos oss den 1/2. I dagsläget arbetar hon på en privat förskola i Lund. 

Husmor, Jenny Magnusson

Jenny är en fena på att hantera vårt mottagningskök och hon håller våra lokaler rena och fräscha.

Jenny har arbetat med matlagning i olika former - från storkök till cafée.

I grunden är Jenny undersköterska, med många år på nacken inom sjukvården.

Rektor, Kristina Dellholm

Kristina är examinerad rektor sedan 2018. Hon har arbetat som förskolechef i Malmö stad och i Höörs kommun. I grunden är hon sjuksköterska och hälsopedagog. Kristina & hunden Harry har gått skol- & terapihundutbildning. 

Kristina arbetar deltid på Vitsippan och driver även eget företag gällande personalutveckling & stödsamtal.

Förskolehund         

Harry är en liten labradoodle, född 2017. Han är Kristina Dellholms hund och tillsammans är de utbildade som Skol- & Terapihundsekipage. Harry (tillsammans med Kristina) kommer att delta i planerade utomhusaktiviteter. Harry har genomgått speciella tester av sitt saliv och sin päls/hud, genom testföretaget Allergenius. Testerna påvisar låga nivåer av allergen i saliv och i päls/hud. Vi har ÄNNU INTE stött på någon som reagerat allergiskt på Harry (varken klåda, snuva eller astma)Harry har en egen blogg, där man kan följa hans olika insatser inom skol- & vårdverksamhet och samtalsmottagning: www.harrys-blogg.webnode.se


Rekrytering

Varmt välkommen att skicka in Din spontanansökan!   info@forskolanvitsippa.se Förskolans ägare & huvudman

Vitsippans förskola drivs av Naturmontessori Väst AB. Vi driver flertalet förskolor med olika profiler runt om i Sverige.